torsdag 9. april 2009

Masse melk og soving



Embla passer fortsatt veldig omsorgsfullt sine 7 små. Selv om hun var med en liten tur ut i dag, vendte hun nesen hjemover ganske raskt.




Kvalpene sutter melk, og det må være kraftig kost, for de legger på seg ca. 50 g pr. dag nå. De har en stor og rund mage, som en viss kar ;-)
Det er tydelig at de får nok mat på grunn av vektøkningen og at de sover lenge og vel mellom hver gang de dier. De sover og ligger litt spredt rundt i kassen, temperaturen i kassen er ca. 19 grader og det ser ut til å være bra både for Embla og kvalpene.


Hadde en trivelig telefonprat med Erik Asklund fra Mosvik. Hans kvithund Zizi fikk kvalper den 6.3. og han har fortsatt 2 hannkvalper igjen som ikke er solgt, mens vi har 2 tisper som enda ikke er solgt. Erik Asklunds telefon er 0047 90118955.
Det er ganske fantastisk å se hvor flott Embla holder kvalpene rene og mater dem. Dette er første kull og naturen er flott laget slik. Om vi tar en kvalp ut av kassen, følger hun nøye med helt til den er på plass igjen i kassen.

1 kommentar:

  1. oi, så store de har blitt! :)
    Nå er det vel ikke så lenge igjen før de åpner øynene heller.

    SvarSlett