fredag 6. februar 2009

Heime igjen

(Embla og Buffy fikk hilse på hverandre etter at siste akt med Arkus var over)


Så var vi heime igjen etter en flott tur på Groeggen Gård i Sør-Trøndelag. Det var kjempetrivelig og vi ble tatt godt vare på, både Embla og vi. Det var trivelig å bli kjent med Ellen, Mona og Anders. Datteren på gården, Ellen, og Embla ble gode venner...


Groeggen Gård har en beliggenhet som kan ta pusten av en lofotværing og mens vi spiste frokost sammen med vertskapet kom et rådyr og holdt oss med selskap borte på enga.

Resultatet av turen vet vi ikke på en stund, men uansett har vi hatt en fin tur og det var en opplevelse. Tilstanden til Embla etter at vi kom heim, ser lovende ut fortsatt. Det ser ut som det var god "timing", men det vet vi vel ikke sikkert for om ca. 6 uker. Kommentarer for mer erfarne tispeeiere mottas med takk.




(To av de tre hestene på gården)

3 kommentarer:

  1. Heihei, takk for fine ord. Les bloggen min, det er et par ting til deg der :-)

    SvarSlett
  2. Tecken på dräktighet kan vara att spenarna svullnar och blir rosa ungefär tre veckor efter parningen (detta syns tydligast hos tikar som inte har haft valpar tidigare).

    Tikar kan också må dåligt och vissa kräks (spyr)ca 2-3 veckor efter parningen. Det beror på att äggen då fäster sig i livmoderväggen då (implantationen). Tänk på att ta det lugnt med tiken vid den tidpunkten, inte för mycket stress omkring henne.

    Vid samma tid som tiken mår dåligt, ungefär 2-3 veckor efter parning så kan man se en gråvit flytning från vulva, vilket är helt normalt (det skall inte lukta illa av den).

    Det finns flera tecken, men skall man gå och kolla alla saker hela tiden, så oroar man bara tiken. Bättre att ta det som det kommer:))

    Mvh //Ellinor

    SvarSlett