søndag 21. august 2011

Alle kvalpene har nå fått nye og gode hjem

Det er en spesiell overgang i fra at du har hatt 6 kvalper som vi har gjort alt vi har kunnet for at de skulle få en best mulig start i livet, sørge for at de fikk best mulig mottakelse og videre liv.  Vi har også denne gang vært kritisk på hvor Emblas sine søte små skulle havne.  Og vi er trygge på at de nå har fått det godt.



Her er Rosa ute på den siste morratur med mora si, før vi setter oss i bilen og kjører mot de nye og spente eierne.  Rosa er nybadet og klørne er klippet, Ragni legger vekt på at kvalpene skal være i best mulig forfatning når de forlater oss og detaljene er da viktige. Det er Blå som sier lykke til til Rosa før hun starter på sin reise mot Tana.
Første møte med matmor Mai-Bente Dahl.

Etter en kjøretur som Rosa syntes var alt for lang, møtte vi den nye matmora, Mai-Bente Dahl fra Tana, som ventet spent på det nye familiemedlemmet.  Det var et meget positivt bekjentskap og Mai-Bente har jo ni års erfaring med kvithund og hadde meget god peiling på jakt og hundehold.  Vi er derfor trygge på at Rosa får en god framtid sammen med en familie som både har erfaring og kunnskap om hvordan en framtidig elgjeger skal behandles.  Det blir spennende og etter vår lille kunnskap om kvithunden er Rosa og de andre kvalpene meget lovende.  Ser fram til å motta foto fra deg, Tine :)  Vi ser også fram til å få rapport fra de enkelte familiene framover.

Når jeg nå sitter å knatter på pc-en er det en kvalp igjen som springer inn og ut som den vil nå, uten å måtte være i den innestengte kvalpegården.  Det er Blå som venter på at familien skal komme fra ferie og for vår del er det heldivis ikke før i slutten av måneden. Det blir en litt mykere overgang også for Embla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar